Petra Smits

Dierportretten in kleurpotlood en pastel

Privacyverklaring

 

Petra Smits Art, gevestigd te Uithoorn , is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.petrasmitsart.nl
pspetrasmits@gmail.com
+31 633665616

Persoonsgegevens die ik verwerk


Petra Smits Art verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk


Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via pspetrasmits@gmail.com, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk


Petra Smits Art verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Petra Smits Art verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming


Petra Smits Art neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Petra Smits Art gebruikt geen computerprogramma’s of systemen die geautomatiseerde gegevens verwerken.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar


Petra Smits Art bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Ik hanteer de volgende bewaartermijnen: Informatieverzoeken worden verwijderd als deze niet tot een transactie leiden. Klantgegevens en beeldmateriaal worden bewaard zolang u klant bent van Petra Smits Art en daarna voor de maximale termijn van 2 jaar, tenzij de wet tot andere bewaartermijnen verplicht. Van het gemaakte werk blijft altijd een scan in mijn bezit. Gegevens die op facturen staan ben ik verplicht te bewaren voor de belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden
Petra Smits Art verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze site verbonden zijn. Als u wil weten hoe deze met uw privacy omgaan kan u de privacy verklaringen van deze websites lezen.
Door u toegestuurd beeldmateriaal wordt bewaard op mijn computer en in Google foto’s. Lees hier het privacybeleid van Google
Bestellingen bij Petra Smits Art worden verzonden met PostNL. Uw naam en adresgegevens zullen worden gedeeld met PostNL. Om post via Track&Trace te kunnen volgen zal ik ook uw email adres aan PostNL doorgeven. Lees hier de privacyverklaring van PostNL .

Cookies


Petra Smits Art gebruikt alleen technische en functionele cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Deze cookies worden verwijderd zodra u de website verlaat. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Petra Smits Art en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van u beschik in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar pspetrasmits@gmail.com.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Petra Smits Art wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link
Hoe ik persoonsgegevens beveilig
Petra Smits Art neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met pspetrasmits@gmail.com


Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 29 december 2020